Om Charnelle

Lang erfaring inden for mode og luksusvarer

Jeg har drevet tøjbutikker siden 2004, hvor jeg åbnede min første butik med eksklusivt lingerie og badetøj i Hornbæk. Efter 6 måneder åbnede jeg min anden butik på gågaden i Helsingør, hvor jeg udvidede med et stort udvalg af tøj og sko. Senere er det blevet til butikker i Espergærde, Hellerup samt en pop-up outlet butik i Hørsholm. 

I dag ligger den fysiske butik i Holte, hvorfra også webshoppen drives. 

 

 Mode er min helt store passion

Jeg brænder for at gøre en forskel for mine kunder.

Med min mangeårige passion og erfaring indenfor mode og skønhed, drives jeg af at hjælpe kunderne til at få det optimale ud af deres køb. Det kan fx være et tørklæde, der lige gør forskellen i den eksisterende garderobe, en skøn cashmere sweater som bliver et eje for livet eller et par lækre jeans, der bare sidder som de skal. 

 

Jeg er kræsen på mine kunders vegne

Jeg fører både danske og udenlandske brands af højeste kvalitet, som jeg nøje håndplukker og indkøber, så de kan sættes sammen på utallige måder og dermed skabe vidt forskellige udtryk alt efter om man har brug for at dresse op eller ned. Min stil passer til både de lidt yngre piger og til den modne kvinde. 

 

Er du interesseret i at modtage nyhedsbreve med inspiration og gode tilbud, er du velkommen til at sende mig en mail på boutique@charnelle.dk eller tilmelde dig vores nyhedsbrev direkte her på siden.

 

Husk at følge os på Facebook og Instagram for løbende inspiration, konkurrencer og gode tilbud!

 

På gensyn i butikken eller her på siden!

 

Mange hilsner

 

Pernelle